Primeur voor CMV Concordia

DRACHTEN - In MFA de Bouwen voert CMV Concordia de compositie, waarmee zij in maart 2017 mee heeft gedaan aan OMF Concours.

CMV Concordia behaalde 4 maart 2017 87.50 punten tijdens het concert concours van de OMF in de Lawei te Drachten. Dit was naast een 1e plaats met promotie de hoogste ranking in de 5e divisie van fanfares.

In opdracht van de KNMO en RIC is er een compositie geschreven door componist Arend Gerds voor fanfares in de 5e divisie.

Het verzoek van beide organisaties is dat dit werk door de vereniging die het hoogst aantal punten heeft behaald, in de 5e divisie van fanfare tijdens het concert concours 2017, wordt uitgevoerd.

Maandag 17 september werd de partituur van deze nieuwe compositie, wat de naam Secrets of the Infinite Voice draagt, overhandigd door de heren Johan Jansen en Pieter Peters namens de KNMO. Ook de componist van het werk, de heer Arend Gerds, was hierbij aanwezig.

De uitvoering van deze nieuwe compositie staat gepland voor zondag 4 november 2018 om 15.30 uur in MFA de Bouwen, tijdens het jaarlijkse najaarsconcert. Meer informatie hierover kunt u vinden op de website van CMV Concordia: www.concordia-drachten.nl.