Opening expositie Voelbare Kunst

DRACHTEN - Beeldend kunstenaar Roelie Woudwijk opende afgelopen zaterdag onder grote belangstelling de bijzondere expositie Voelbare Kunst in de Arke in Drachten.

De genodigden en bezoekers waren heel enthousiaste over dat wat geëxposeerd wordt. Het bijzondere aan deze expositie is dat het werk aangeraakt mag worden. Bezoekers worden uitgenodigd om dit zeker te komen doen. Anders dan voorgaande jaren zijn de kunstwerken verspreid over 5 locaties.

Door de verspreiding van kunstwerken van 22 kunstenaars en de groepen: MOS tienercentrum Place2B, Scouting de Wâldswalkers, Lanen State, de Lauwers en Talant, komt een mooie verbinding tot stand.

Een samenwerking waar KunstINNark trots op is en vloeiend past in het thema van de Culturele Hoofdstad jaar 2018, het Mienskip.

Bezoek alle locaties om de diversiteit van alle kunstwerken te ervaren. Op verschillende locaties kunt u een routekaart ontvangen om langs alle locaties te gaan. De expositie duurt tot en met zaterdag 13 oktober , alle middagen behalve zondag. De hoofdlocatie De Arke is open van 13.30- 16.30, voor een aantal locaties zijn er aangepaste tijden.

De openingstijden staan op de website www.kunstinnark.nl. De toegang is gratis.