Drachtster Nissan-dealer wederom de beste van Nederland

DRACHTEN - De directie van ABD Nissan mocht afgelopen dinsdag de felbegeerde Nissan Global Quality Award in ontvangst nemen.

Al voor de derde keer behoort ABD bij de top van beste Nissan dealers van Nederland. Het bedrijf is al meer dan 40 jaar Nissan dealer en heeft vestigingen in Drachten en Heerenveen.

Om beste Nissan dealer te worden kijkt de fabrikant naar kwaliteit, klanttevredenheid en marktaandeel, maar ook de deskundigheid én de klantvriendelijkheid van de medewerkers spelen een grote rol.

Kortom, Nissan Europa wil met deze award de dealer die het beste resultaat levert voor haar klanten belonen met deze Nissan Global Quality Award.

Volgens directeur Wybe Kooistra speelt de klanttevredenheid een grote rol. Daarom wil hij alle klanten bedanken die ABD door middel van enquêtes hebben beoordeeld.

In 2016 won ABD Nissan de eerste prijs en in 2017 de tweede prijs met een verschil van 1 punt. Het is een prachtige prestatie om nu wederom de eerste prijs te kunnen pakken.

De medewerkers van ABD hebben het behalen van de award inmiddels gevierd. Natuurlijk gaan de klanten van ABD Nissan ook meedelen in de feestvreugde; om hen te bedanken zijn er diverse acties en aanbiedingen.