Kansen voor paddenstoelen en vrijwilligers op NMENaturij

GORREDIJK - De Herfstlessen van NME de Naturij starten weer, vanaf 9 oktober op het terrein van de Naturij, in het bos bij de Freulevijver en in de Groene long van Gorredijk.

Elk seizoen geeft kansen om kinderen met natuur in aanraking te brengen. NME de Naturij (centrum voor natuur- en duurzaamheidseducatie voor Drachten e.o.) begeleidt jaarlijks buitenlessen in de natuur en leent leskisten uit over natuur, techniek en duurzaamheid voor scholen van Smallingerland en omgeving. Dit gebeurt met een team van enthousiaste vrijwilligers, dat hiervoor nog versterking zoekt.

Wie iemand kent die makkelijk met groepen kinderen omgaat en interesse heeft voor natuur, kan contact opnemen via info@nmenaturij.nl of bel 06 81961704. Als vrijwilliger wordt je goed ingewerkt. De leerkracht is er ook altijd, want die kent de groep. De buitenlessen zijn al kant en klaar. Het gaat vooral om het ter plekke klaarzetten van de materialen en het begeleiden van de les.

Weet je wel iets van natuur & milieu, ben je handig met de computer en een beetje praktisch ingesteld? Dan zou je NME de Naturij enorm kunnen helpen met het vernieuwen en onderhouden van onze leskisten met kant en klare lesprogramma’s.