Friese dierenartsen in landelijke top-10

BEETSTERZWAAG/DRACHTEN - De dierenartspraktijken DAP Beetsterzwaag en A7 Noord Dierenartsen in Drachten staan in de top-10 van de verkiezing Dierenarts van het Jaar 2018.

Ommelander Dierenkliniek Veendam mag zich vanaf donderdag Dierenarts van het Jaar 2018 noemen. Van de vele duizenden stemmers wist de dierenarts uit Veendam het grootste aantal aan zich te binden.

Als prijs krijgt de dierenkliniek, naast de eer, onder andere een plaquette om op de praktijk te hangen. Daarnaast zullen zij een speciale plek krijgen op www.dierenartskiezen.nl, het platform dat de verkiezing organiseert. Onder de stemmers wordt gratis dierenvoeding verloot.

De dierenkliniek laat met de overwinning ruim 1100 andere praktijken achter zich. De verkiezingsstrijd werd voornamelijk online gevoerd: door slim gebruik te maken van sociale media spoorden de Veendammers trouwe klanten aan om te stemmen en anderen te enthousiasmeren voor de verkiezing.

Een overzicht van de voltallige top 10:

Ommelander Dierenkliniek Veendam (Veendam)

Dierenkliniek Vondelpark (Amsterdam)

DAP de Koornwinder (Maarssen)

Dierenkliniek Makatsi (Nieuw-Amsterdam)

BeterBeest Dierenartsen (Amersfoort)

DAP Mosselman en Verboom-Kapelle (Kapelle)

DAP Beetsterzwaag (Beetsterzwaag)

DAP Flevoland (Zeewolde)

Dierenkliniek Broek (Broek in Waterland)

A7 Noord Dierenartsen (Drachten)

Dierenartskiezen

Vergelijkingsplatform Dierenartskiezen maakt prijzen en beoordelingen van dierenartsen inzichtelijk. Daarmee wil het ervoor zorgen dat meer baasjes met hun huisdier naar de dierenarts kunnen en wil het een bijdrage leveren aan de transparantie in deze markt. Zie voor meer informatie: www.dierenartskiezen.nl