Passiflora vernieuwt met plantendatabase vol inspiratie

DRACHTEN De website van Passiflora Drachten is uitgebreid met een database voor vaste planten.

Handige filters laten snel zien welke plant voor welke tuin geschikt is. Zo kunnen bezoekers selecteren op standplaats, bodemsoort, hoogte, winterhardheid, bloeiperiode en natuurlijk de bloemkleur. Zelfs voor mensen zonder groene vingers wordt het zeer eenvoudig de juiste plant te selecteren.

Naast een kijkje op de website zijn geïnteresseerden ook van harte welkom op de locatie. Kom inspiratie opdoen voor de eigen tuin of geniet van een relaxmoment - onder het genot van een heerlijk kopje thee of koffie. Dit kan in het theehuisje of in de theeschenkerij in de grotere ruimte die ook geschikt is voor groepen. Natuurlijk adviseert het team graag wat betreft de keuze voor bepaalde planten en andere gewassen.

Passiflora is onderdeel van Ondernemend Talant. Dit zijn dagbestedinglocaties waar cliënten actief bezig zijn en producten maken, of diensten leveren, waar ze trots op zijn. De locaties hebben naast een fysieke werkplaats, met deels een verkoopfunctie, ook allemaal een eigen website. Een prachtig middel om te laten zien wat je kunt!

Neem snel een kijkje op de vernieuwde website