Hart van Hoop

DRACHTEN - Stichting Hart van Hoop doet donderdag 11 oktober mee aan de Nationale integratie Diner. Tussen 16.00 tot 20:00 uur is iedereen van harte welkom aan de Iduna Oliemolenstraat 16 in Drachten. De toegang is gratis.

Het is de bedoeling dat deelnemers thuis een gerecht maken en het meenemen naar het diner. Het mag een gerecht zijn van het land van afkomst. Stichting Hart van Hoop zorgt voor de drinken en andere versnapering.

Opgeven kan via info@hartvanhoop.nl of 06 40 23 72 79.

Nationaal Integratiediner

Het Nationaal Integratiediner is een feestje om te organiseren of om voor uitgenodigd te worden, iedereen mag meedoen. Tijdens het Integratiediner geniet je van elkaars eigengemaakte gerechten om elkaar beter te leren kennen. Lekker eten is de basis, maar de achterliggende gedachte is groter.

Verschillen tussen mensen leiden tot verschillende inzichten en ideeën. Nieuwe ideeën leiden tot verbeteringen, daar heeft iedereen baat bij. Het Nationaal Integratiediner wil onze maatschappij beter maken: niet polariseren, maar samenwerken.

Spelletjesavond

Vrijdag 12 oktobert is een ontmoetingsavond met spelletjes bij @Holdert aan de van Knobelsdorffplein 121 Drachten. Tijdens de ontmoetingsavonden worden de wisselende activiteiten aangeboden, zoals een spelletjesavond, karaoke, een schilder workshop enz. Activiteiten worden afgestemd op de behoefte van de deelnemers en ideeën van deelnemers voor nieuwe activiteiten worden op prijs gesteld en gestimuleerd.