Vier het Leven houdt matinee in De Skâns

GORREDIJK - Om meer bekendheid te geven aan haar werkwijze en activiteiten, houdt Vier het Leven zondagmiddag 14 oktober een matineevoorstelling in De Skâns in Gorredijk, met Vocal Group Stim & cabarettiere Lucina Bolding.

Vier het Leven Friesland organiseert culturele activiteiten van deur-tot-deur voor ouderen (65+), waarbij alles is geregeld om zorgeloos te genieten. Bezoekers van harte welkom, waarbij gekozen kan worden om op eigen gelegenheid komt of vervoer of begeleiding wenst. Geïnteresseerden kunnen vrijblijvend het programma voor hun regio aanvragen met diverse theater- en concertbezoeken.

Het programma voor de matinee

Gasten zijn welkom vanaf 13.30 uur en worden ontvangen met koffie of thee. Vanaf 14 uur treedt de Vocal Group Stim op en zij brengen een ode aan het Nederlandse luisterlied. Na een pauze met hapje / drankje treedt Lucina Bolding op, met haar nieuwe show: 60 dus! Lucina is in Steenwijk en omgeving wereldberoemd, ze speelt al jaren in het cabaret-kwartet Twee Recht Twee Averecht, en gaat nu voor het eerst solo.

Uiterlijk 16.30 uur is de afsluiting met een verrassing.

De prijs is € 19,50 incl. vervoer en begeleiding door Vier het Leven (rollator of rolstoel is mogelijk) en € 12,50 voor wie op eigen gelegenheid komt.

Om te reserveren of voor meer informatie kunt contact worden opgenomen met het landelijke Vier het Leven-telefoonteam, tel. 035-5245156; reserveren kan tot uiterlijk vrijdag 5 oktober. Meer informatie over onze activiteiten staat op www.4hetleven.nl.