Volle buit voor kv TFS

SCHOONOORD - Vol goede moed reisde het team van TFS af naar Schoonoord waar met standje zomer werd begonnen aan de wedstrijd.

Kansen waren er deze wedstrijd genoeg en in de derde minuut van de wedstrijd werd de eerste bal door de mand gegooid door Monique Postma middels een doorloopbal. De thuisploeg wist nog wel gelijk te maken, maar dit was ook direct de laatste keer dat de wedstrijd echt een wedstrijd was.

Via Jilles de Vries, Jitze van der Vlugt en Jildou van der Vee werd de stand gestaag uitgebreid. Via een strafworp kwam het tweede doelpunt van SDO op het scorebord, waar TFS inmiddels op zes stond. Met in de laatste seconden nog een doelpunt van Willem Visser werd er gerust met een mooie 4-9 voorsprong.

Na rust zette TFS nog een tandje bij en liet SDO in de dertig minuten speeltijd maar twee keer tot scoren komen. De vier dames van TFS deden in beide vakken nog mooie acties samen waar twee verdiende doelpunten uitkwamen. De eindstand werd bepaald op 6-19 in het voordeel van de Kompenijsters.