De enige echte Oink! kan nu ook echt knuffelen

Drachten - Oink! is voortaan een echte knuffel. Het ontwerp van Lisanne bij de Leij is vorige week gepresenteerd als echt knuffelbeest. De eerste was voor Lisanne zelf.

Sinds 9 januari heeft het Peuterspelen bij M.O.S. een nieuwe naam OINK! Om er achter te komen wie of wat Oink! nou eigenlijk heeft de organisatie de peuters gevraagd om hier een tekening van te maken en beloofd om van de winnende tekening een echte knuffel te maken.

Er is massaal gestemd op alle tekeningen en in juni won Lisanne bij de Leij de tekenwedstrijd. Deze zomer is hard gewerkt om de knuffel te maken en vorige week donderdag kon hij eindelijk worden gepresenteerd tijdens een feestelijke bijeenkomst. Nadat Renny Bakker van de bibliotheek Drachten een leuk verhaal voor had gelezen brak het spannende moment aan… Winnares Lisanne was er erg blij mee.

Als verrassing is er niet alleen een knuffel voor Lisanne gemaakt maar krijgt elke Oink! locatie twee knuffels. De ene knuffel gaat in de kring op de groepen mee doen en de andere kan af en toe uit logeren gaan bij een peuter die wel even een extra knuffel kan gebruiken. Daarnaast hebben ook de andere winnaars uit de top 5 een knuffel van hun eigen tekening gekregen.