Harm Edens presenteert Ondernemersprijs Smallingerland 2018

DRACHTEN - In de grote zaal van De Lawei in Drachten vinden maandag 29 oktober aanstaande de award uitreikingen plaats voor de Beste ondernemer/Onderneming van het Jaar van de gemeente Smallingerland.

Harm Edens

Tekstschrijver en presentator Harm Edens zal deze zevende editie van de Ondernemersprijs Smallingerland presenteren. Met regelmaat verleent Harm zijn medewerking aan tal van televisieprogramma’s. Hij is bekend geworden door het succesvolle nieuwsprogramma Dit was het Nieuws en als gezicht van het 4-Daagse Journaal. Daarna schreef hij samen met Ger Apeldoorn scripts voor onder andere SamSam, Laat maar zitten en Het Zonnetje in Huis. Momenteel is Harm elke werkdag te zien als presentator van de nieuwe quiz bij de NTR: De Universiteitsstrijd.

Net als zijn karakter is Harm Edens verassend veelzijdig: geestig, scherp en alert én inhoudelijk. Harm is nieuwsgierig geboren en windt nergens doekjes om. Zijn belangrijkste drijfveer: onvervalst contact maken met zijn publiek. Dat belooft veel goeds voor Ondernemersprijs Smallingerland, you go Harm!

De genomineerden

In de categorie ‘Starters’ zijn HUG BV, Fruitkracht en PUUR. IJs & Chocolade Drachten genomineerd. De ‘MKB, Industrie & Dienstverlening-categorie’ wordt bezet door WitWay, Werkfactor en Rodenburg Interieurs tegen elkaar. Het Spijshuys, Elinga mode BV en A.J. Catering, Easy in Party & Events strijden om de award in de categorie ‘Grootzakelijk’ en in de categorie ‘Innovatie’ zijn Elfskot, Pharmium Apotheek en Friesland Lease in de race.

De deskundige jury, onder leiding van burgemeester Smallingerland en juryvoorzitter Tom van Maurik, staat op dit moment voor de lastige taak om de winnaars te selecteren.

De genomineerde bedrijven worden maandag 29 oktober in De Drachtse Schouwburg aan het publiek gepresenteerd door middel van professionele bedrijfsfilms en flitsende interviews. Na het officiële programma is er gelegenheid om onder het genot van een hapje en een drankje te netwerken en de genomineerde bedrijven te feliciteren.

Wilt u een van de genomineerde bedrijven aanmoedigen en bent u op zoek naar een mooi netwerk moment met uw collega’s? Bestel uw kaarten via: www.eventbrite.nl/e/tickets-ondernemersprijs-smallingerland-48024475499. Network Business Events informeert belangstellenden via social media: https://www.facebook.com/OndernemersprijsSmallingerland of twitter: @NBEnu #OPS18.

Ondernemersprijs Smallingerland 2018 een netwerkevenement waar u naar terug blijft komen!