Ondernemersprijs maandag uitgereikt in de Lawei

Drachten - In de Lawei wordt maandagavond de Ondernemersprijs Smallingerland 2018 uitgereikt. Het netwerkevenement is een initiatief van de Ondernemersvereniging Drachten (OVD).

De Ondernemersprijs is opgezet om de prachtige bedrijven binnen Drachten/Smallingerland in het zonnetje te zetten mét hun kwaliteiten en hun kunnen.Werkgever en werknemers zijn vaak te bescheiden over wat zij als bedrijf presteren en kloppen zich niet snel zelf op de borst. De meeste kandidaten melden zich dan ook niet zelf aan, maar worden door andere personen of instanties getipt als kanshebber.

Kort filmpje

Tijdens de uitreiking krijgen bezoekers in de Lawei een korte blik in de keuken van de genomineerden via een kort filmpje, waarna presentator Harm Edens een gesprekje met hen voert. Kenmerkend bij de genomineerden is de betrokkenheid binnen de bedrijven en hun drang naar innovatie.

Innovatie is dan ook een van de speerpunten van de OVD. Naast het Innovatie Cluster Drachten is er voor de MKB-bedrijven het Innovatie Huis Drachten. Zij werken nauw samen om ondernemers waar mogelijk te ondersteunen in hun denk/bedrijfsprocessen. Dit met professionele ondersteuning door projectmanager Sandra Pot.

Vier categorieën

Gastheer Harm Edens presenteert maandag de kandidaten in vier categorieën, namelijk: Starters, Horeca & detailhandel, MKB, industrie en Dienstverlening en de Innovatie Award.

Kaarten kunnen worden besteld via de site www.eventbrite.nl