Artinome presenteert kunst in de Lawei

Drachten - Anaïs Mouyabat-Kanda exposeert van dinsdag 11 november tot en met dinsdag 4 december haar werk in schouwburg de Lawei.

Onder de naam Artinome brengt ze door middel van beeldende kunst en workshops mensen in verbinding met elkaar. De producten en diensten die aangeboden worden door de kunstenaar zijn ontstaan vanuit een staat van bewustzijn en gecreëerd met passie.

Passie is wat mensen beweegt. Artinome gelooft in een gelukkig en kleurrijk leven en brengt dit in de vorm van kunst letterlijk naar hen toe, Art in Home. Artinome legt de focus op vrolijkheid en kleur. Wie niet precies weet wat hij zoekt of twijfelt over een schilderij, graag een origineel cadeau geeft of inspiratei zoekt voor de eigne locatie, kan Artinome vragne m langs te komen en de locatie om te toveren tot de meest unieke kunstgalerie.

,,Ons doel is om door middel van authentieke, oprechte beeldende kunst en teambuilding mensen in beweging te brengen, te verbinden en te inspireren’’, aldus Mouyabat-Kanda. Wie alvast een idee wil krijgen van de kunstwerken kan een kijkje nemen in de schouwburg.

Zie ook www.artinome.nl voor direct contact met de kunstenaar.