Slagerij Noorderpoort is voortaan Zaak vol Smaak

Drachten - Slagerij Noorderpoort heeft sinds kort een nieuwe stijl. De slager heeft er voor gekozen om de winkel om te bouwen naar De Zaak vol Smaak.

Daarmee wil de voormalige Slager aan de Ringweg 14 in Drachten duidelijk maken dat het assortiment veel meer omvat dan alleen het ambachtelijk vlees en vleeswaren.

Assortiment

,,Wij willen als kwaliteitsslager onze klanten meer bieden dan de vertrouwde kwaliteit die je van een ambachtelijke slager mag verwachten. De laatste jaren hebben wij daarom ons assortiment al uitgebreid met bijvoorbeeld maaltijden, een ruim assortiment buffetten, salades, gourmetspecialiteiten, barbecuespecialiteiten en allerlei lekkere producten en verse ingrediënten. Om te eten en om te koken”, aldus Ramona Ciric.

,,Daarnaast onderscheiden wij ons met nieuwe producten die niet alleen lekker zijn, maar bijvoorbeeld ook lekker snel klaar zijn. Wij bieden daarmee onze klanten ambachtelijke kwaliteit en een ruime variatie aan lekkere producten. Wij zijn van mening dat we met De Zaak vol Smaak veel beter zeggen wat we allemaal in huis hebben en dat we de lekkerste winkel in de buurt zijn.’’

Gegarandeerd

Naast het ruime totaalassortiment hecht De Zaak vol Smaak Slagerij Noorderpoort heel veel waarde aan kwaliteit. ,,Al onze producten worden elke dag vers gemaakt, met uitsluitend verse producten. Ons vlees en onze vleeswaren zijn puur ambachtelijk en dat proef je direct, want bij ons draait alles om de smaak. De lekkere smaak, welteverstaan’’, aldus Ramona Ciric.