Fotowedstrijd Emptying the museum

Drachten - Museum Dr8888 houdt een fotowedstrijd rond het project Emptying The Museum, d elichtinstallatie die tot 24 november bij het museum is te zien.

Emptying the museum is een buitenproject in het kader van het Leeuwarden-Friesland 2018. Museum Dr8888 heeft daarom in samenwerking met fotograaf Maurice Hamming een fotowedstrijd in het leven geroepen. Tot en met 24 november kunnen er foto’s van het lichtkunstwerk worden ingestuurd. Daarna maakt een driekoppige jury een keuze uit de ingezonden werken. De foto’s van de winnaars zullen worden getoond in Museum Dr8888.

De opdracht is om het kleurrijke lichtproject ‘Emptying the museum’ op een zo origineel mogelijke manier te fotograferen. Een foto van veraf, een close-up, ondersteboven of juist in zwart-wit. Hoe zien de deelnemers het kunstwerk en hoe komt dit het beste naar voren?

Inzendingen

Deelnemers mogen maximaal 3 foto’s opsturen, in hoge resolutie. De foto’s moeten vóór 24 november 2018 zijn ingezonden naar info@museumdrachten.nl. Daarna worden de foto’s door een driekoppige jury onder leiding van Maurice Hamming bekeken en beoordeeld. De winnaars worden op dinsdag 27 november bekend gemaakt.

Kijk voor meer informatie en de actievoorwaarden op de website van Museum Dr8888.