Zonnebloem Ureterp huldigt trouwe vrijwilligers

Ureterp - De afdeling Ureterp en omstreken van de Zonnebloem heeft een aantal leden gehuldigd voor hun jarenlange inzet als vrijwilligster.

Luuk Hazelhoff, voorzitter van de provinciale Zonnebloem reikte een gouden speld met oorkonde uit aan Bonny Miedema, die 25 jaar vrijwilliger is bij de afd. Ureterp. Bonny heeft meer dan 1000 loten verkocht in al die jaren en bezoekt al bijna een kwart eeuw dezelfde mevrouw. Verder is ze inzetbaar bij allerhande activiteiten.

Jan Bentink van de regionale Zonnebloem afdeling Zuidoost Friesland bracht een oorkonde, bloemenbon en zilveren insigne mee voor Diana van Bergeijk, die 10 jaar vrijwilliger is geweest bij de Zonnebloem in Ureterp. Diana is door een buurtgenote/vrijwilliger bij de Zonnebloem gekomen. Samen hebben ze menig fietstocht georganiseerd en een aantal jaren regelden beide dames het wandelen met rolstoelen van mensen uit de Lijte. Veel plezier beleeft Diana aan de regionale vakantiereizen die ze als vrijwilliger met de Zonnebloem meemaakt.

Beide dames ontvingen bloemen uit handen van voorzitter Albert de Vries van de Plaatselijke afdeling. Sybren Mensonides, ook 10 jaar vrijwilliger, heeft de versierselen thuis ontvangen.