Lincherie heropent fonkelnieuwe boetiek in Drachten

DRACHTEN - Lingeriespeciaalzaak Lincherie heeft vorige week de deuren van haar fonkelnieuwe boetiek in Drachten heropend.

Het luxe interieur, de ruime paskamers en persoonlijk advies zorgen samen voor een verrassende winkel ervaring. De collectie van onder meer de premium merken Marie Jo, PrimaDonna, Andres Sarda, Hanro en Cyell is veelzijdig, gevarieerd en heeft een maatbereik van A- tot J-cup. Op deze manier biedt Lincherie voor iedere smaak, figuur en gelegenheid een passende oplossing. In de prachtige boetiek geven de ervaren lingerie stylisten Marije en Janneke graag persoonlijk advies bij het vinden van de perfecte lingerie.

Perfect fit

Lincherie is er voor elke vrouw, voor alle leeftijden, stijlen en maten. Met oog voor detail belooft Lincherie voor elke vrouw een perfect fit te vinden. Het unieke en prijswinnende winkelconcept is ontstaan uit liefde voor lingerie en badmode en de wens om haar klanten een exclusieve service, een perfecte pasvorm en een uitstekende kwaliteit te bieden. En dat allemaal in een moderne en mooie setting.

Eigenaresse Marije Kuhlmann: ,,Omdat wij geloven dat échte schoonheid van binnen zit, is onze missie heel duidelijk: vrouwen meer zelfvertrouwen geven door hen te tonen hoe de juiste lingerie hun look kan verbeteren en hen kan laten stralen.”

Door jarenlange ervaring en kennis, kan Lincherie vrouwen de perfecte pasvorm aanbieden: lingerie op maat van hun lichaam, hun levensstijl en persoonlijkheid. Dit is belangrijk, want 70% van de vrouwen draagt de verkeerde BH. De beha’s van Lincherie geven je borsten de beste steun en de perfecte pasvorm waardoor klanten zich van hun allerbeste kant kan laten zien. In combinatie met trendy en aantrekkelijke details geeft Lincherie een boost voor het zelfvertrouwen.

Warme en rustgevende sfeer van luxe en vertrouwen

Kuhlmann: ,,Er zijn nog steeds vrouwen die het kopen van lingerie niet prettig vinden. Daar wilden wij graag iets aan doen. We hebben bij de verbouwing dan ook extra veel aandacht besteed aan onze ruime paskamers.”

De ruime en sfeervolle paskamers zijn speciaal ontworpen om het vrouwen zo aangenaam mogelijk te maken. Persoonlijk advies, gecombineerd met mooie en stijlvolle collecties zorgen voor een waar verwen-momentje voor vrouwen.

De vernieuwde Lincherie boetiek bevindt zich aan de Zuiderbuurt 3, 9203 CS Drachten.

Openingstijden Lincherie Drachten

Maandag van 13.00 tot 17.30 uur

Dinsdag, woensdag en vrijdag van 10.00 tot 17.30 uur

Donderdag van 10.00 tot 21.00 uur

Zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur