Cursus Sociale Hygiëne sportverenigingen voor bodemprijs

DRACHTEN - In samenwerking met HSN (Horeca Stichting Nederland) organiseert Sportbedrijf Drachten de verplichte Cursus Sociale Hygiëne.

Omdat dit incompany georganiseerd wordt en in het kader van verenigingsondersteuning financieel gecompenseerd wordt door Sportbedrijf Drachten, kunnen sportverenigingen hun kaderleden tegen een absolute bodemprijs aanmelden.

Sportverenigingen met eigen sportkantine

Deze verenigingen moeten ten minste twee leidinggevenden hebben van ten minste 21 jaar met het SVH Diploma Sociale Hygiëne. In 2016 was de laatste keer dat wij deze cursus georganiseerd hebben.

Voldoet de vereniging momenteel aan de regels? Is er een kans dat de vrijwilligers met diploma in de komende jaren stoppen bij de vereniging? Verenigingen gevestigd in Smallingerland kunnen voor €142,50 per cursist deelnemen. Vele malen goedkoper dan het gangbare bedrag van zo'n € 400,00.

Lokale horecabedrijven

Binnen bedrijven waar alcohol geschonken wordt dient er áltijd iemand met het diploma Sociale Hygiëne aanwezig te zijn tijdens openingsuren. Vanaf januari kunnen deze bedrijven zich ook aanmelden voor de cursus voor €285,- per cursist.

Informatie

De cursus wordt maandagavond 11 februari en woensdagavond 13 februari gehouden, van 18:30-22:00 in Sportcentrum Drachten.

Aanmelden

Sportverenigingen uit Smallingerland krijgen in 2018 nog voorrang om de beschikbare plekken te vullen. Vanaf januari kunnen horecabedrijven zich aanmelden. Voor meer informatie en vragen: Jorick de Haan, verenigingen@sportbedrijf-drachten.nl of 0512-583666.