Wietske Jagersma Coaching biedt luisterend oor

Drachten - Een luisterend oor vinden is voor veel mensen niet makkelijk. Bij Wietske Jagersma Coaching mag iedereen zijn of haar verhaal doen aan de keukentafel.

Wie bij Wietske Jagersma Coaching langskomt mag plaatsnemen aan de grote keukentafel, dat zorgt voor een huiselijke en ongedwongen sfeer. Emoties en gevoelens mogen worden getoond, maar niets moet. Het doel is echt naar iemand luisteren, adviezen geven, meer zelfvertrouwen helpen ontwikkelen en sterke punten nog beter naar voren laten komen. Denk daarbij aan het omgaan met conflicten en emoties, het benutten van talenten en kwaliteiten. Door te praten en gehoord te worden, kan er al snel een positieve verandering in hun leven bewerkstelligd worden.

Belofte

,,Wietske, ga aan het werk! Laat de mensen bij je komen en luister naar ze. Maak er je vak van.’’ Het waren de woorden van iemand die Wietske Jagersma uit Drachten heel dierbaar is. ,,Mijn belofte aan haar is mijn drive én uitdaging geworden. Als je in mijn omgeving vraagt om te beschrijven wie de persoon Wietske is, komen steevast de woorden verbinder, georganiseerd, gedreven, open, kwetsbaar, intuïtie en passie in en voor mijn werk naar voren. Bovenal ben ik een mensenmens en moeder van een lieve dochter en twee bonusdochters.’’

,,Net als iedereen heb ik ook tegenslagen gehad. Na een ernstig fietsongeluk weken in bed en niet kunnen lopen was heftig. Toch weer op de fiets stappen, maar eigenlijk niet meer durven, het was doodeng! Het ongeluk en de nasleep hebben mij wakker geschud, een bepaalde veerkracht in mij losgemaakt en mij nog meer overtuigd om mensen te helpen. Die veerkracht zit in iedereen, daar ben ik van overtuigd en ik kan helpen deze aan te boren.”

Zie ook www.jagersmacoaching.nl