Naturij genomineerd voor Leukste uitje van Friesland 2019

Drachten - De Naturij is ook dit jaar in de race voor de titel ‘Leukste uitje van Friesland 2019’.

Tijdens de ANWB-verkiezing voor het leukste uitje brachten ANWB-leden in totaal ruim 63.000 stemmen uit op de uitjes die zij het meest waarderen, zowel voor de landelijke als provinciale verkiezing. Voor de tweede keer is de categorie ‘Leukste uitje over de grens’ toegevoegd. Wie de winnaars zijn wordt bekend gemaakt op donderdag 7 maart 2019 tijdens een feestelijke bijeenkomst in Hart van Holland in Nijkerk.

De drie genomineerde uitjes in Friesland zijn ( in willekeurige volgorde) Kinderboerderij de Naturij in Drachten, Attractiepark Duinen Zathe in Appelscha en Aqua Zoo Friesland in Leeuwarden. De ANWB organiseert de verkiezing van het ‘Leukste uitje van Nederland’ voor de negende keer. Vorig jaar werd Puur Terschelling in Terschelling-Oosterend het Leukste uitje van Friesland.

Kijk voor alle genomineerden in de verkiezing op www.anwb.nl/landvananwb/genomineerden-leukste-uitje-2019

De verkiezing van het ‘Leukste uitje’ is onderdeel van het Land van ANWB. Op www.landvananwb.nl zijn duizenden verrassende dagjes uit, avondjes uit en nachtjes weg te vinden. Dankzij de inbreng van bezoekers is en blijft het Land van ANWB dé plek waar iedereen in Nederland het perfecte dagje, avondje uit of nachtje weg vindt.