Kerstdiners van de Natuur bij Natuurwinkel

Drachten - Een lekker, biologisch en makkelijk te bereiden kerstdiner … wie wil dat nou niet?

,,Kerst draait om sfeer, samen zijn én natuurlijk lekker eten”, aldus Frieda Mulder van de Natuurwinkel in Drachten. ,,Bij de Natuurwinkel vinden wij dat ook heel belangrijk. En dat zie je terug in onze winkel. Bij ons kom je voor goede, eerlijke producten waar een verhaal bij hoort. Natuurlijk zijn met kerst overal lekkere en luxe producten te koop. Maar wie écht een goed verhaal op tafel wilt zetten, doet boodschappen bij de Natuurwinkel. En met onze speciale kerstdiners van de Natuur maken we dat nu nog aantrekkelijker.’’

Goed Kerstverhaal

Onder de noemer ‘Zet een goed kerstverhaal op tafel’ kunnen klanten bij Natuurwinkel sparen voor korting op een kerstdiner van de Natuur. In samenwerking met Caatkookt zijn er voor deze vierde editie heerlijke kerstmenu’s samengesteld. Caatkookt schrijft wekelijks recepten voor de Natuurwinkel en heeft een Vegan en een vlees-en vis kerstmenu opgesteld. Wie wil zien wat er op het kerstmenu staat kan een kijkje namen in de Natuurwinkel. De kerstdiners zijn verpakt in een box en er wordt uitleg en advies gegeven over de producten.

Hoe werkt het?

Klanten ontvangen tot en met 15 december bij iedere 5 euro aan boodschappen een stempel. Een volle spaarkaart van 18 stempels geeft 10 euro korting op een kerstdiner van de Natuur. Daarmee kost een compleet 3-gangen kerstdiner voor 2 personen slechts 25 euro. Het kerstdiner van de Natuur zonder korting kopen kan ook, dan is de prijs 35 euro.