Voedselbank zamelt opnieuw DE-punten in

Drachten - Wie in het keukenlaadje nog Douwe Egberts waardepunten heeft liggen en niet weet wat hij of zij daarmee wil doen, kan ze ook schenken aan het goede doel.

De Voedselbank Smallingerland doet dit jaar mee aan de landelijke inzamelingsactie van Douwe Egberts waardepunten. Het doel is om zoveel mogelijk Douwe Egberts waardepunten te verzamelen. Afhankelijk van het aantal verzamelde punten verstrekt DE koffie, die de voedselbanken uitdelen aan hun cliënten.

De hele maand december kunnen de waardebonnen ingeleverd worden in de daarvoor bestemde dozen die op een aantal adressen te vinden zijn. Dat kan in Drachten bij de Bibliotheek, het gemeentehuis, De Lawei, de supermarkten van Albert Heijn aan het Kiryat Onoplein en de Middelwyk, de Jumbo’s in de Drait en aan de Stationsweg en de Poiesz aan de Oudeweg. De Poiesz in Boornbergum doet ook mee aan de actie. Daarnaast kunnen de waardepunten in de ochtend ook worden gebracht bij Voedselbank Smallingerland aan de Giek 22A op iondustrieterrein De Haven.