Vijf manieren die je verder helpen met je bedrijf

Aangeboden door: drukbedrijf

Heb je een winkel en weet je niet hoe je onderscheidend kan zijn ten opzichte van je concurrenten? Er zijn verschillende makkelijke manieren die je kan gebruiken om een goede start te maken. Lees snel verder en kom erachter welke manieren je kan gebruiken om je te kunnen onderscheiden.

Maak gebruik van drukwerk

Drukwerk is ideaal om je te laten zien in de offline wereld. Drukwerk hoeft niet duur te zijn, is makkelijk te maken en is er in diverse maten. Hierdoor is het makkelijk te maken en kan je snel je drukwerk verspreiden in de omgeving zonder enige moeite. Folders laten drukken is een goede manier om je assortiment te laten zien. Folders kan je in diverse maten maken. Een goed textielframe voor de etalage is een goed eyecatcher omdat textielframes er in verschillende maten zijn.

Kleed je winkel aan

Decoratie is erg belangrijk voor je winkel. Een gezellige winkel is erg belangrijk om klanten aan te trekken. Hoe gezelliger je winkel, hoe langer je klanten blijven. Een goed voorbeeld is voor Kerst lint bedrukken en deze op bepaalde producten te bevestigen. Door het lint creëer je kerstsfeer. Een ander leuk idee zijn raamstickers met eigen ontwerp. Met raamstickers kan je heel mooi je raam decoreren zodat klanten blijven hangen voor je etalage. Belangrijk is dat je niet teveel van het goede doet.

Geef je personeel leuke werkkleding

Werkkleding is erg belangrijk. Het moet lekker zitten voor je personeel, het moet er leuk uitzien en de bedrukking moet duidelijk zijn voor je klant[M1] . Zo kan je bijvoorbeeld diverse setjes maken. Bijvoorbeeld polo’s en T-shirts voor in de zomer en sweaters en hoodies voor in de winter.

Gebruik duurzame artikelen

Tegenwoordig zijn duurzame artikelen erg populair. Voeg daarom duurzame artikelen toe aan je assortiment. Gebruik bijvoorbeeld voor je drukwerk uitsluitend duurzaam papier en voor je werkkleding duurzaam katoen. Laat aan je klanten zien dat je verantwoordelijk bezig bent en je bedrijf geen impact heeft op mens en milieu. Doordat je laat zien dat je bewust bezig bent en dit als standaard verkoopt, willen bepaalde mensen zich aan je verbinden.

Gebruik goede verpakkingen bij online verzendingen

Om je online verzendingen goed te beschermen moet je goede verzendverpakking hebben. Op verzendverpakking kan je een eigen logo en merk drukken om te laten zien dat het pakketje van jou komt.

Er zijn diverse manieren die je verder helpen met je bedrijf. Een goede manier is gebruik maken van duurzame artikelen en het slim inzetten van duurzaam drukwerk.