Betaal je te veel voor internet in Drachten?

Aangeboden door: providercheck.nl

Veel Drachtenaren hebben eenzelfde internetabonnement dat constant doorloopt, zonder dat ze er nog naar op of om kijken. Handig natuurlijk, maar de kans is groot dat het een stuk voordeliger kan dan wat je nu betaalt.

Als je al lang bij dezelfde provider bent, dan kan internet vergelijken er namelijk voor zorgen dat je vele euro’s per maand bespaart!

Doe de postcode check

Het vinden van het goedkoopste abonnement voor internet kan heel eenvoudig, namelijk aan de hand van een internet postcode check via de website Providercheck.nl. Door je postcode in Drachten in te vullen zie je direct wat de beste aanbiedingen zijn op jouw adres. Vooral in de eerste maanden zal je flinke korting pakken.

Dat vergelijken in overigens binnen een minuutje gedaan, en ook het overstappen zelf kost je vrij weinig tijd. Daarvoor vul je je gegevens in. Via de gratis ‘Overstapservice’ van de betreffende provider wordt de rest in werking gezet. Zo hoef je zelf geen moeite te doen op het opzeggen van je oude abonnement en wordt je nieuwe abonnement tijdig geactiveerd zodat je geen dag zonder internet zit.

Waarom is die korting in de eerste maanden zo hoog?

Mogelijk vraag je je af waarom die korting bij overstappen zo hoog is, terwijl je als trouwe klant bij je huidige provider de volle mep betaalt. Dat heeft te maken met dat providers graag nieuwe klanten binnen willen halen.

De meeste mensen kijken na afloop van hun vast contract niet meer naar een nieuw contract, dus het heeft voor providers weinig zin om hun vaste klanten met korting te belonen. Nieuwe klanten binnenhalen is voor hen financieel gezien interessant en daar pak jij het voordeel van. Kortingen die in de eerste maanden oplopen tot 50% zijn dan ook geen uitzondering.

Profiteer van gratis extraatjes

Naast korting geniet je vaak nog van extra voordeel. Zo krijg je cadeaus als gratis wifiversterkers of een gratis tv-abonnement naar keuze. Dit varieert van ESPN Eredivisie tot FilmBox tot Canal+ films & series. Het aanbod wisselt regelmatig en we raden je aan om ook deze extra’s mee te nemen in je keuze voor een andere provider. Zo kun je misschien wel besparen op het streamingsabonnement waar je anders maandelijks voor zou moeten betalen.

Sneller internet voor een lagere prijs

Een laatste goede reden om te vergelijken is dat je misschien wel sneller internet zou willen. Door te vergelijken zou je mogelijk kunnen ontdekken dat er snellere internetabonnementen aan een lagere prijs beschikbaar zijn. In Drachten en omgeving wordt bovendien al sinds 2919 gewerkt aan de uitbreiding van het glasvezelnetwerk. Door te vergelijken zie je ook meteen of glasvezel momenteel aan te sluiten is op jouw adres.