Halve finale Kleine Prijs van Fryslân in Poppodium Iduna

DRACHTEN Zondagmiddag 20 juni is de gratis toegankelijke halve finale van de Kleine Prijs van Fryslân in Poppodium Iduna te Drachten (14.5 uur).

Deze talentenwedstrijd voor popmuziek in Friesland wordt al ruim dertig jaar georganiseerd door Friesland Pop. Deze vindt plaats door heel Friesland met als doel om meer optreedmogelijkheden te creëren voor beginnende acts uit Friesland.

Per halve finale strijden vijf acts om 1 finale ticket, daarnaast maken de overige acts nog kans op twee wildcards. In Iduna zullen rapper Raptiel, singer-songwriters Amonia Caramel en Juli, punkrockband Abuzz en spoken-word artiest En Alles Gaat Voorbij strijden om het felbegeerde finale ticket.

Hit the North

De uiteindelijke winnende act komt in aanmerking voor selectie voor het Hit The North traject, waar optredens op Eurosonic en Bevrijdingsfestival 2022 onderdeel van uitmaken. Daarnaast ontvangt de winnende act 1500 euro te besteden aan studiotijd. Wie of wie treedt er in de sporen van eerdere winnaars zoals Cloudsurfers, Delore, Abdomen of The Homesick?

Toegang is gratis maar aanmelden via Iduna is noodzakelijk. Dit kan via info@iduna.nl . Meer info: www.iduna.nl