Tropische Kas Beetsterzwaag weer open

BEETSTERZWAAG De Tropische Kas is sinds kort weer open voor publiek.

Eind april zijn de vrijwilligers druk aan het werk geweest om het complex klaar te krijgen voor dit heugelijke moment. Een moment waar ze met z’n allen naar hebben uitgekeken. Het complex is uit de winterstand, en nu al bijna in de zomerstand. De citrusbomen staan buiten, de borders tonen reeds prachtig bloeiende planten, de tropische kas wil haar schoonheid tonen, de schoongeboende stoelen wachten op bezoekers en zo voort: het complex is klaar om de komende tijd de toegangspoort te openen voor bezoekers.

Renovatie

Vorig jaar is de tropische kas gerenoveerd. Er is een nieuw dak opgekomen en ook verder heeft de kas een grondige opknapbeurt gehad. Helaas door Corona hebben we de vernieuwde kas nog niet aan het publiek kunnen tonen. Dat wordt dus nu. De planten staan er mooi bij, dankzij de vrijwilligers.

Nieuwe vrijwilligers zijn welkom bij de Tropische Kas, voor informatie kijk op www.tropischekas.nl Of mail: contact@tropischekas.nl Openingstijden: juni, juli en augustus donderdag t/m zondag. In september en oktober (17 oktober 2021 laatste dag van dit seizoen) op zaterdag en zondag, 14.00-17.00 uur.