Zomer Challenge bij Beampipers in Drachten

DRACHTEN Tennisvereniging De Beampipers in Drachten doet binnenkort voor het eerst mee aan de Zomer Challenge. Dit is een compact lidmaatschapspakket van een aantal maanden voor tennis.

„Het is een ideaal middel voor sporters om na de zomerstop van diverse sporten door te kunnen blijven sporten en voor de vereniging om nieuwe leden te bereiken. Vorig jaar hebben maar liefst 550 verenigingen meegedaan, die gezamenlijk meer dan 18.000 nieuwe Zomer Challenge leden hebben verwelkomd”, aldus trainer Tom Vink en bestuurslid Sjouke de Vries.

Eindtoernooi

Deelnemers aan de Zomer Challenge kunnen tijdens hun lidmaatschap van 4 maanden (juni t/m septeber) kennis maken met tennis, onbeperkt vrij spelen, een aantal lessen of clinics van de leraar volgen en zich klaarstomen voor het afsluitende event: het Zomer Challenge eindtoernooi.

„De Zomer Challenge is dé ideale mogelijkheid om kennis te maken met tennis en ideaal voor sporters om de zomer sportief door te komen. Voor zowel sporters die een zomerstop hebben van een sport en die tijdens deze periode op zoek zijn naar een buitensport, zoals tennis, als voor sporters die altijd binnen sporten. Op deze manier kunnen ze kennismaken met tennis én in het zomerseizoen lekker buiten sporten”, aldus De Vries.

Voor meer informatie: www.beampipers.nl