Friese Rabobanken planten een boom voor iedere nieuwe hypotheek

REGIO Rabobank wil duurzaam wonen bereikbaar maken voor iedereen. Om het belang en voordelen van duurzaam wonen onder aandacht te brengen hebben de Friese Rabobanken van 1 mei tot en met 30 juni 2021 een speciale actie.

Voor iedere getekende hypotheekofferte plant Rabobank een boom. Het planten van bomen gebeurt in overleg met Staatsbosbeheer. De bomen komen te staan bij de Kiekenberg in Oudehorne, waar boomsingels worden geplant als onderdeel van herstel van het coulisselandschap.

De vraag is niet of we duurzaam gaan wonen, maar wanneer. Rabobank stelt alles in het werk om drempels weg te nemen om duurzamer te wonen. Dat doet zij door een aantrekkelijk aanbod te doen voor de financiering van een duurzame woning, of een duurzame verbouwing. Rabobank helpt mensen door het aanbieden van een gratis HuisScan van homeQgo. Eenvoudig en snel krijg je zicht op aanpassingen die voor jouw woning interessant zijn. En je kunt direct een offerte aanvragen om het advies uit te laten voeren. Voor alle hypotheekoffertes, die worden gesloten bij een van de Friese Rabobanken in de periode 1 mei tot 30 juni 2021 plant Rabobank een boom.