Zwembad De Delte in Gorredijk open

GORREDIJK In openluchtzwembad De Delte in Gorredijk kan vanaf zaterdag 1 mei weer gezwommen worden. Vanwege de coronamaatregelen is het zwembad voorlopig alleen geopend voor abonnementhouders en vooraf reserveren is verplicht.

De voorbereidingen voor het openstellen van De Delte zijn al in volle gang. Om te kunnen zwemmen is aan abonnement noodzakelijk. De aanvraagformulieren zijn te downloaden via de website van De Delte: www.dedelte.nl. Er zijn gezinsabonnementen en persoonlijke abonnementen. De actuele tarieven staan ook op de website.

Elke bezoeker dient vooraf te reserveren en er wordt gewerkt met verschillende tijdsblokken. Mochten de maatregelen het toelaten, dan is het uiteraard weer mogelijk om losse kaartjes te kopen. Stichting De Delte is blij dat het zwembad weer open kan. “We gaan er een ouderwetse zomer vol zwemplezier van maken. We hopen dat dit zonder al te veel maatregelen kan, maar dat zal de tijd moeten uitwijzen”, aldus het team.

Ingevulde aanvraagformulieren met pasfoto’s kunnen tot 1 mei ingeleverd worden bij de bibliotheek in Gorredijk (in de inleverbus) of bij de entree van het zwembad (in de brievenbus). Vrijdag 23 april (13.00-20.00 uur) en zaterdag 24 april (9:00-13.00 uur) kunnen de abonnementen betaald en afgehaald worden bij het zwembad.