Nieuwe tennistalenten welkom bij DLTC in Drachten

DRACHTEN Het ziet er zo gemakkelijk uit, als je kijkt naar Rafaël Nadal of Kiki Bertens. Zó tegen een balletje aan meppen, dat je tegenstander hem niet terug kan slaan.

Om erachter te komen of het echt zo makkelijk is, biedt DLTC Drachten de cursus Maak Kennis met Tennis aan. Na 10 lessen van een uur op het tennispark aan de Folgeren bent u gegarandeerd op weg een topper te worden. De tennisverenging start in april met nieuwe groepen Maak Kennis met Tennis. Op dit moment – in het tijdperk Corona – is tennis een van de weinige sporten die veilig beoefend kunnen worden. Afstand houden van 1,5 meter is op een tennisbaan geen probleem.

Voor de liefhebbers heeft DLTC diverse aantrekkelijke aanbiedingen in petto. Zo kun je alleen 6 lessen volgen, of daarna doorgaan met 10 extra lessen waarbij het lidmaatschap tot eind 2021 is inbegrepen. Dat betekent het hele verdere jaar gebruik maken van de tennisbanen en meedoen met leuke tennisactiviteiten van de club. Voor de jeugd is er zelfs een aanbieding, waarbij ze het tennisracket mogen houden. De lessen worden gegeven in samenwerking met de tennisschool PlayTennis. Meer info: www.PlayTennis.nls