ONT Voetbalschool in Opeinde weer van start

OPEINDE Woensdag 3 maart heeft de ONT Voetbalschool de training hervat. De belangstelling was groot, 25 kinderen deden mee. De voetbalschool is voor kinderen t/m 8 jaar, óók voor kinderen die geen lid zijn van ONT.

Bij ONT is de voetbalschool een gratis voetbaltraining waar kinderen op een speelse manier hun eerste kennismaking hebben met voetbal. Dit onder begeleiding van een gediplomeerde trainer en vier assistent-trainers uit ONT jeugdteams. Vanwege corona-maatregelen mogen ouders/verzorgers niet blijven kijken. Maar voor hen staan koffie en thee klaar op de parkeerplaats.

De ONT Voetbalschool is gratis en daardoor erg laagdrempelig voor kinderen om hieraan deel te nemen. Met de voetbalschool draagt v.v. ONT bij aan een stukje directe sportstimulering in eigen omgeving. Want het belang van bewegen is voor kinderen al groot en in deze tijd van corona alleen maar groter. Bewegen is, naast dat het gezond is, ook een goede uitlaatklep. Ook op deze manier draagt ONT bij aan de maatschappij.

De ONT Voetbalschool is elke woensdagmiddag van 16.00 uur tot 16.45 uur. Voor meer informatie zie www.vvont.nl