Jubileum slagerij ’t Smaakstation in Drachten

DRACHTEN Slagerij ’t Smaakstation viert deze maand haar 1-jarig bestaan. Nog elke dag verwelkomen ze aan de Stationsweg 166 (naast de Jumbo) nieuwe klanten die kennismaken met hun huisgemaakte producten.

Want dat is waarvoor klanten terugkomen, kaart bedrijfsleidster Ramona Ciric aan. „Verse, eigengemaakte producten, dat is waarvoor de klant bij ons komt”. Aardig om te weten over ’t Smaakstation is, dat nieuwe producten samen met de klant worden ontwikkeld om zo tot een goed eindproduct te komen: „Vraag en aanbod staat centraal!”.

Barbecueseizoen

Met het voorjaar voor de deur, begint het barbecueseizoen weer voor ’t Smaakstation. Net als de Kerst, is dit dé periode waar het team vol enthousiasme naar uitkijkt. Tevens komt de webshop deze maand online waarmee de service op het gebied van bezorgen en afhalen wordt versterkt.

Nieuws is er ook voor de liefhebber van droge worst. Slager Roelof Top heeft een nieuwe Groningse Topworst ontwikkeld. Een Groningse Topworst in een Friese winkel? Zeker, want slager Roelof zelf is een ‘Grunninger’ in hart en nieren.