Paaskoken voor een ander met Present

DRACHTEN We zien bij veel mensen een grote behoefte aan een kleingebaar en Present Smallingerland wil graag een handje helpen om deze behoefte te vervullen.

In het kader daarvan is een kookactie bedacht die op tweede paasdag, maandag 5 april, zal plaatsvinden. Als verbindende schakel hopen de initiatiefnemers met deze actie het omzien naar elkaar uiting te geven. Aanmelden kan t/m 22 maart.

Voor deze actie kunnen gezinnen, bedrijven, kerken, enzovoort zich opgeven voor het bereiden van een maaltijd, die je gewoon in eigen keuken kan bereiden, voor anderen. Deze maaltijdaanbieders worden gekoppeld aan personen of gezinnen die door maatschappelijke organisaties worden opgegeven als maaltijdontvanger. De bereide maaltijden worden op tweede paasdag op een vooraf afgesproken tijdstip bezorgd door de maaltijdbereiders bij de maaltijdontvangers.

Door mensen die iets voor een ander willen doen te koppelen aan mensen die wel een hart onder de riem kunnen gebruiken door bijvoorbeeld een beperkt sociaal netwerk, gezondheidsklachten of beperkte financiële middelen hopen de organisatoren verbinding te creëren. Voor meer info: https://stichtingpresent.nl/smallingerland