Ervaringen uitwisselen ‘in’ Papa Mama Café

DRACHTEN Bibliotheek Drachten en de MOS houden woensdagochtend 10 maart een Papa Mama Café. Ouders kunnen tijdens het Papa Mama Café laagdrempelig ervaringen en tips uitwisselen over opvoeden.

In verband met de coronamaatregelen vindt het Papa Mama Café online plaats. Het leven van kinderen en ouders wordt nu al sinds het voorjaar van 2020 beïnvloed door de coronamaatregelen. Wat doet dat met jou en je kinderen die nu – eindelijk - weer naar school gaan? Praat tijdens deze online versie van het Papa Mama Café mee om ervaringen en tips met andere ouders uit te wisselen. Chantal Obbink van de MOS is de gastvrouw van dit digitale café.

De organisatoren hopen dat ze het Papa Mama Café binnenkort weer in de bibliotheek kunnen houden. Tijdens deze maandelijkse ochtend is er gelegenheid om tips uit te wisselen en kennis op te doen over opvoeden. Daarnaast is er informatie over het aanbod voor jonge ouders in Smallingerland. Er is oppas voor de kinderen aanwezig en de koffie en thee staan klaar!

Het online Papa Mama Café is gratis, aanmelden via wel noodzakelijk. Dit kan via de website van de bibliotheek www.bibliotheekdrachten.nl of rechtstreeks bij Chantal Obbink van de MOS via C.Obbink@mosweb.nl.