Onderhoud caravan: veilig en vertrouwd gevoel

DRACHTEN Ook in Nederland met een veilig en vertrouwd gevoel op stap met de caravan. Hopelijk kunnen we de komende zomer weer met ons allen op vakantie naar het buitenland.

Maar ook wanneer we in Nederland blijven voor een heerlijke en welverdiende vakantie is het belangrijk dat iedereen veilig en vertrouwd met caravan, camper of vouwwagen op pad kan. Van der Meulen Caravans staat klaar voor een Bovag onderhoudsbeurt. Alle punten worden gecheckt en wanneer nodig gerepareerd.

Werkzaamheden

De werkzaamheden zijn naast onderhoud ook reparaties aan caravans, campers en vouwwagens. Verder leveren en monteren de medewerkers accessoires en onderdelen zoals movers, fietsenrekken en luifels. Ook wie de caravan wil verkopen, kan bij Van der Meulen terecht. Ze hebben interesse in de caravan, ook al heeft hij een bijzondere indeling of een lichte beschadiging.

Na een telefoontje naar van der Meulen Caravans komen medewerkers langs. Zelf langskomen met de caravan bij De Meerpaal in Drachten kan ook. Bij verkoop rond en ontvangt de klant het geld en het vrijwaringsbewijs. Zonder al te veel gedoe.

Uiteraard houdt de firma zich aan de coronaregels volgens de laatste richtlijnen van het RIVM. Maar klanten zijn van harte welkom: na een telefonische afspraak.