Zonnebloem Boornbergum blij met Lawei-Valentijnsbox

BOORNBERGUM De Lawei had een mooie Valentijns-actie waar de afdeling Boornbergum/Beetsterzwaag e.o. van De Zonnebloem van mee kon profiteren.

De Lawei verkocht boxen met een 3-gangen Valentijnsmenu en van elke box die verkocht werd ging er een maaltijd naar de afdeling Zuid-Oost Friesland van de Zonnebloem. De afdeling Boornbergum/Beetsterzwaag e.o. kreeg 22 van deze maaltijden. Door middel van loting werden 22 namen getrokken en kregen deze gasten een telefoontje of ze een maaltijd wilden ontvangen. Ze vonden het geweldig en het werd erg gewaardeerd.

Op 13 februari konden de boxen opgehaald worden. De inhoud zag er mooi uit. Een formulier met de beschrijving hoe het eten klaar te maken, een mooi rood servet, kaarsje in de vorm van een hart. Als eerste een lekkere desembol van Bakker Baarsma met kruidenboter. Daarna was er een lekker voorgerecht van gerookte ribeye carpaccio. Het hoofdgerecht bestond uit diamandhaas met rendangjus en dit werd afgesloten met een dessert de l’amour. Bij de koffie nog een chocolade macaron en een chocolaatje.