Gratis activiteiten voor kinderen in Vakantiesport Voorjaarsvakantie

DRACHTEN De voorjaarsvakantie staat weer voor de deur. Tijdens de week van 22 februari t/m 27 februari a.s. organiseert Sportbedrijf Drachten allerlei sportactiviteiten voor kinderen van alle leeftijden.

Samen met verschillende verenigingen en sportaanbieders in Smallingerland is een gevarieerd aanbod tot stand gekomen. Zo kunnen de allerjongsten een online gymles volgen met papa of mama, zijn er voor de basisschoolkinderen o.a. tennis-, hockey- en dansclinics en kunnen de oudere kinderen deelnemen aan Archery Tag en meedoen met een kickboksclinic van wereldkampioen Robin Ciric. Een gevarieerd aanbod waarbij iedereen een activiteit vindt in zijn of haar straatje.

Handen ineen

“Er is samen met de verenigingen hard gewerkt om een mooi Vakantiesport programma neer te zetten. We zijn heel blij met het resultaat en verwachten dat er voor iedereen wat leuks bij zit”, aldus Lotte Wiekamp, buurtsportcoach van Sportbedrijf Drachten. “Het is mooi om te zien dat alle verenigingen zo enthousiast zijn. Juist in deze tijd, waar ook de verenigingen het zwaar hebben, is het belangrijk om de handen ineen te slaan.”

Iedereen die aan één of meerdere activiteiten wil meedoen kan zich gratis inschrijven via www.sportbedrijf-drachten.nl/sport-en-bewegen/sportaanbod/vakantiesport/.