Bo Webexperts uit Drachten bestaat 20 jaar

DRACHTEN In 2001 is John Boonstra, toen nog student Bedrijfskundige Informatica aan de NHL, gestart met een webbureau. Nu, 20 jaar en 400 websites verder, staat Bo Webexperts uit Drachten als een huis.

Het bureau richt zich op organisaties, die een nieuwe website of online oplossing nodig hebben. “Door onze achtergrond als programmeurs gaan we net een stap verder in de techniek. We hebben ons eigen maatwerkplatform; Bo Creator DXP, waarop we alles bouwen. We zijn daardoor niet afhankelijk van externe plug-ins die ineens niet meer ondersteund worden”, laat Boonstra weten.

„Daarnaast is het veiliger dan open source en kunnen we sneller programmeren. Ook qua ontwerp biedt het voordelen; je bent niet afhankelijk van templates en kunt altijd creatieve, maatwerk sites bouwen.”

Ook voor strategische vraagstukken is Bo Webexperts het juiste adres. Een nieuwe website valt of staat met een strategisch plan. “In al die jaren heb ik namelijk wel geleerd dat je een plan moet hebben als ondernemer.” Voor meer informatie: www.bo-webexperts.nl .