Ommar Jager blijft bij Drachtster Boys

DRACHTEN Ommar Jager blijft de hoofdtrainer van Drachtster Boys. De 43-jarige in Groningen woonachtige trainer is momenteel in zijn eerste seizoen werkzaam als hoofdtrainer van vv Drachtster Boys. Ook het seizoen 2021-2022 blijft hij eindverantwoordelijk voor de hoofdmacht van Drachtster Boys.

De 27-jarige Mark Peters is deze week aangesteld als Hoofd Jeugdopleidingen Onderbouw (tot en met JO 13) van Drachtster Boys. “Mark is een zeer gedreven en talentvolle trainer die al jaren goede prestaties neerzet met onze jeugdselectie teams. Met Mark als Hoofd Opleidingen kunnen we de kwaliteit van de jeugdopleiding in de jongste jeugd een kwaliteitsimpuls geven”, aldus voorzitter Gijs Lokhorst van Drachtster Boys.

De ervaren Uilke Damstra blijft Hoofd Opleidingen van de Bovenbouw (vanaf JO14). “ De combinatie met Mark Peters zal er voor zorgen dat de kwaliteit van de jeugdopleiding naar een (nog) hoger niveau gaat” aldus de voorzitter.

Beloften

De 31-jarige Jan Stoker is benoemd tot trainer van de Beloften, uitkomend in de Reserve Hoofdklasse. Jan is aan zijn derde seizoen bezig bij de JO 17-1 van Be Quick Groningen en assisteert daar bij O21. “Jan is een ambitieuze en talentvolle trainer die er voor zal zorgen dat talentvolle spelers dat laatste zetje meekrijgen om het eerste elftal te halen. Als oud eerste elftal en BVO speler kent hij ‘het klappen van de zweep’ en kan dit aan jonge talenten meegeven”, aldus Lokhorst.

“In moeilijke tijden zijn dit prachtige ontwikkelingen binnen de club. Trainers en persoonlijkheden kunnen aanstellen die passen bij de visie en de cultuur van de club. Ons beleid is de jeugd zo optimaal mogelijk te ontwikkelen en uiteindelijk een kans te bieden het maximale uit zich zelf te halen. Deze benoemingen bieden veel perspectief voor een mooie toekomst” besluit Lokhorst.