Actie van Gastvrij Drachten pauzeert

DRACHTEN De spaar- en winactie van Gastvrij Drachten stopt tijdelijk. Na vele weken van online trekkingen en wekelijkse uitreikingen van de prijzenpakketten heeft het bestuur besloten de actie te pauzeren.

Tijdens de huidige lockdown ontvingen klanten nog steeds stickers bij hun (online) aankopen. Nu is er toch voor gekozen de win- en spaaractie tijdelijk te stoppen. Maar de hoofdprijs is nog steeds te winnen. Zodra de winkels weer open mogen, zal er een moment worden gekozen waarop de € 10.000,- wordt weggegeven.

Op social media en de website van Gastvrij Drachten wordt de actuele situatie meegedeeld. Alle ingeleverde volle kaarten die in de volle zak zitten, dingen overigens nog steeds mee naar de hoofdprijs en andere prijzen. Volle kaarten kunnen nog tot 1 februari worden ingeleverd bij Greving&Greving, Poiesz Centrum, Puur IJs&Chocolade en bij De bakkers van Verloop. Niet-volle kaarten kunnen worden gebruikt voor de nieuwe actie die in september van start gaat.

Samen

De winkeliersvereniging van Drachten heeft samen met gemeente Smallingerland onder de noemer Gastvrij Drachten de handen ineen geslagen. Met Gastvrij Drachten onderstrepen ondernemers en gemeente samen dat ze zich blijvend willen inzetten voor ons mooie ‘warenhuis’ in het centrum van Drachten.

Een van de concrete acties is een spaar- en winactie waarmee ondernemers en winkeliers hun klanten in het zonnetje zetten. Vanaf half oktober van vorig jaar kon iedereen in het centrum aan de spaar- en winactie meedoen. Bij ieder besteed tientje kregen klanten een sticker. Met een volle ingeleverde kaart was er elke zaterdag kans op een prijs. Met Gastvrij Drachten en andere acties, zowel online als in het centrum, willen ondernemers en gemeente het centrum van Drachten aantrekkelijk houden.