Qarnet Drachten wordt Qarnet-James Autoservice

DRACHTEN Qarnet aan de Hemmen 1 in Drachten is een autobedrijf wat zowel nieuwe als jong gebruikte auto’s verkoopt en onderhoudt. Het professionele autobedrijf heeft een unieke formule met zeer scherpe prijzen, omdat het auto’s rechtstreeks inkoopt van importeurs in heel Europa, uiteraard met (fabrieks) garantie.

Om de werkplaats verder te professionaliseren is er gekozen om aan te sluiten bij James Autoservice. Hiermee verbreed Qarnet service, ook voor de lease rijder. De Lease rijder kan bij JAMES heel makkelijk en snel online een afspraak maken voor het onderhoud van de auto.

Onderhoud

James Autoservice is een landelijke partij die volgens de richtlijnen van de fabriek onderhoud verricht tegen scherpe tarieven. Het unieke van deze formule is dat James niet alleen een jaar garantie geeft op reparaties, maar ook op het onderhoud. Met altijd een heldere prijsopgave vooraf, dit voorkomt verrassingen achteraf. Door middel van transparant werken en service te bieden op het hoogste niveau is de samenwerking met bijna alle leasemaatschappijen een feit.

Vanaf heden biedt Qarnet-James Autoservice particulieren, bedrijven én leaserijders onderhoud en reparaties op maat voor alle auto’s. Bij onderhoud of reparatie aan de (lease)auto wordt passend vervangend vervoer geregeld. Even wachten kan natuurlijk ook, de koffie staat altijd klaar. Qarnet-James Autoservice is een onafhankelijk label van ABD wat de merken Renault, Nissan en Dacia vertegenwoordigd.