Gedichten van Malou: lichtpuntjes van De Lawei

DRACHTEN Op de ruiten van De Lawei zijn sinds kort de gedichten van Malou Bron te vinden. Malou is 22 jaar, student en sinds februari 2020 schrijft ze wekelijks nieuwe gedichten. Die deelt ze vervolgens op social media onder de naam ‘penvriendin’.

Malou schrijft onder andere over hoe het leven door corona is veranderd maar ook over andere dingen zoals vriendschap, geld en influencers. Ondanks dat de galerij gesloten is vanwege de pandemie, wil De Lawei men ten tijde van corona een hart onder de riem steken. Drie van Malou haar gedichten zijn te bewonderen op de ramen van de schouwburg.

1.5 meter

1.5 meter

de quarantaine bevalt me prima enorme druktes kunnen me benauwen ik hoop alleen dat ook de muizen thuis

zich aan de anderhalve meter houden

Malou Bron

Theater in je huiskamer

In de tijd dat de schouwburg dicht is brengt De Lawei het theater naar de huiskamer. Om aan je dagelijkse dosis theater te komen worden de leukste video’s, livestreams, podcasts en voorstellingen verzameld onder het mom van #theaterinjehuiskamer. Geniet van het Nederlands Blazers Ensemble, kijk een theatervoorstelling van Orkater of luister een podcast van Het Nationale Theater.

Ook zijn er diverse kidsvoorstellingen te zien. Zo hoeft de jeugd zich voorlopig niet te vervelen. Er worden tips gedeeld op de social media kanalen. Een compleet overzicht van Theater in je huiskamer is te vinden op de website. Meer informatie over aanbod, coronamaatregelen en kaarten is te vinden op www.lawei.nl