Makelaarswerk: beste makelaar van Friesland 

DRACHTEN Makelaarswerk is opnieuw uitgeroepen tot Beste Makelaar van Friesland. Ook in 2019 viel deze eer te deel aan het makelaarskantoor uit Drachten.

Sjoerd Veenstra en Fokje Ritsma van Makelaarswerk zijn dolblij met de titel Beste Makelaar van Friesland 2020. “Uiteraard hebben we dit te danken aan onze klanten, hun verwachtingen en onze manier om die verwachtingen te overtreffen.”

De makelaar en assistent-makelaar vertellen over de kracht van hun kantoor: “Dat is rechtstreekse manier van communiceren, constructief meedenken en problemen kunnen voorkomen. Gaat er dan toch iets mis, dan is het zaak om het probleem te benoemen en op te lossen. Dat klinkt allemaal simpel, maar het is topsport!” Deze manier van topsport bedrijven heeft hen wel opnieuw de titel opgeleverd, met dank aan hun relaties.

Jaarlijkse verkiezing

De verkiezing ‘Beste makelaar’ wordt georganiseerd door ‘Wie is de Beste Makelaar’, hét grootste onafhankelijke makelaar-beoordelingsplatform van Nederland. Het platform maakt de kwaliteit van makelaars inzichtelijk met beoordelingen zodat consumenten een beter beeld krijgen van wie een goede makelaar is.

Op de onafhankelijke vergelijkingssite Wie is de beste makelaar kunnen consumenten laten weten hoe ze de kwaliteit en inzet van de makelaar waarderen. De best beoordeelde makelaars mogen zichzelf Makelaar van het Jaar noemen, aan de hand van de titels die elk jaar in januari wordt toegekend. Makelaarswerk heeft deze titel wederom gewonnen voor de provincie Friesland.