Friesland Lease wint in ‘Beste Leasemaatschappij’

REGIO De uitkomsten van een grootschalig tevredenheidsonderzoek door Vereniging Zakelijke Rijders (VZR) zijn onlangs bekend gemaakt.

In het jaarlijkse onderzoek van VZR gaven 5.321 leaserijders, wagenparkbeheerders en private-leaserijders hun mening aan de hand van een NPS-score over de betreffende leasemaatschappij. De leaserijders en wagenparkbeheerders waardeerden de leasemaatschappijen o.a. op communicatie, onderhoud, dienstverlening en organisatie.

Met behulp van een livestream vanuit Amsterdam zijn de bijbehorende Awards uitgereikt aan de live aanwezige winnaars. Friesland Lease is één van deze trotse winnaars! Met maar liefst drie Awards mag Friesland Lease voor een derde keer op rij de titel Beste Leasemaatschappij van Nederland in de categorie middelgrote tot kleine leasemaatschappijen ook in 2021 prolongeren.

De Awards zijn door Friesland Lease gewonnen met een 1ste prijs voor de zakelijke leaserijders en een 2de prijs voor zowel de wagenparkbeheerders én private-leaserijders. Mirjam: ‘Wij zijn trots op deze prachtige titel, mobiliteit kan schoner, slimmer en vitaler! Uiteraard feliciteren wij ook de andere winnende Leasemaatschappijen met de prachtige titel!’