Avalon in landelijke top drie van lingeriezaken

BURGUM Op basis van klantenreviews en stemmen is Avalon lingerie verkozen tot een van de drie beste lingeriespeciaalzaken van het land.

Een groot lingeriemerk heeft in september dit jaar een verkiezing uitgeroepen onder alle lingeriedraagsters. Doel van deze verkiezing is de lingeriespeciaalzaak in het zonnetje zetten. Lingerie aanmeten kan worden gezien als een ambacht, waar veel vrouwen profijt van hebben.

„Naast een mooi silhouet, draagt de juiste lingerie bij aan een goede houding en verminderd schouder en nekklachten. Belangrijk in dit verhaal zijn de lingeriestylistes die de juiste maat, maar zeker ook model adviseren bij het zoeken naar het perfecte setje. Dan kan het natuurlijk ook zo zijn dat er specifieke aangelegenheden zijn dat er een andere bh gevraagd wordt, voorbeeld een borstoperatie’, aldus Jitske Annema van Avalon.

Reviews

„Om het belang van al deze zaken en vooral dus het goed laten opmeten van de bh werden alle lingeriezaken door alle lingeriedraagsters is een stemming uitgeroepen en reviews te geven en daaruit is Avalon lingerie te Burgum verkozen tot een van de beste drie van het land.

„Wat ontzettend trots zijn we op deze uitslag. Daarmee willen we nog meer dames kennis laten maken met de juiste maat en de juiste lingerie. Het team van Avalon helpt daarbij. Om het belang van juiste lingerie en de juiste maat te laten zien, gaan de lingeristylistes van Avalon lingerie ook op de foto in lingerie. Deze resultaten zullen worden getoond in een nieuwe campagne komend jaar”, aldus Jitske.