Voorlopig laatste trekking Gastvrij Drachten

DRACHTEN De zaterdagmiddag stonden de afgelopen weken in het teken van de trekking van de Spaar- en winactie van Gastvrij Drachten. Plaatselijke middenstanders zorgden wekelijks voor mooie prijzen.

Door de overheidsmaatregelen die deze week van kracht werden, heeft de winkeliersvereniging echter moeten besluiten de trekkingen komende weken te pauzeren. Maar… wat in het vat zit verzuurt niet! Juist nu de spannende ontknoping naderde, de trekking van de 10.000 euro, willen wij niet vroegtijdig de stekker uit dit leuke evenement halen.

Veel winkels zijn gesloten. Maar middenstanders helpen graag online of telefonisch verder met bestellingen. Thuisbezorgen is in veel gevallen geen probleem. Online valt er natuurlijk veel te shoppen via de specifieke webshops van de betreffende Drachtster winkeliers. Bij iedere (online) bestede 10 euro ontvangt u nu twee zegels in plaats van één. Alle loten die al zijn ingeleverd, bewaren wij natuurlijk ook tot nadere orde.

Trekkingen

Zodra het weer kan, gaan de trekkingen weer gewoon door. En dan ook mét de zegels en loten die de komende weken uiteraard kunnen worden verzameld bij webshops. Updates over de praktische uitvoering zijn te vinden op de website www.gastvrij-drachten.nl, social media en de Drachtster Courant. In de tussentijd volle spaarkaarten inleveren kan bij Puur IJs & Chocolade, De bakkers van Verloop, Greving & Greving en bij de Poiesz Centrum.

Iedereen kan in het centrum nog wel terecht bij levensmiddelenwinkels, opticiens en audiciens, de dierenspeciaalzaken, apotheken en drogisterijen. Ook reparatie van consumentenartikelen en voertuigen is nog mogelijk, net als de wasserij en stomerij. Verder mogen de zakelijke en financiële dienstverleners de deuren ook geopend houden. Controleer voor uw bezoek of een afspraak gemaakt moet worden. Dit geldt ook voor de donderdag koopavond tot 20.00 uur en de koopzondag.