Gastvrij Drachten: loterij in bloemenpracht

DRACHTEN Duurzame bloemen, prachtige boeketten en kleurrijk aardewerk. Dat is waar het bij De Paladijn om gaat. Zaterdag was dit de locatie voor de achtste uitreiking van de loterij van Gastvrij Drachten. Eigenares Alarda Rebbers haalde samen met Jacoba Bron van Livera Drachten vele winnaars uit de zak met inzendingen.

Spaar- en Winactie van Gastvrij Drachten loopt alweer een flink aantal weken. Weken waarin de middenstand van het centrum van Drachten flink heeft uitgepakt met mooie prijzen. Alarda bood zelf een cadeaubon die in haar mooie winkel kan worden besteed. M. Fennema uit Drachtster Compagnie mag hier binnenkort iets moois voor 50 euro uitzoeken. Jacoba van Livera Drachten stond garant voor een cadeaubon van € 25,-. De sfeervolle winkel biedt een mooie mix van lingerie. Elegant, sportief, romantisch, wanneer je op zoek bent naar een mooi setje ben je hier zeker aan het juiste adres. M. van der Bijl mag de cadeaubon bij Livera Drachten besteden.

Veel prijzen

Er waren verder nog vele andere prijzen te winnen. Zo krijgt C. Adriaans de dinerbon voor twee personen van Binnen Eten & Drinken. De cadeaubon van € 25,- van Thuishaven Wonen & Lifestyle is voor D. van der Valk. De modebox ter waarde van € 100,- van La Moda is voor J. Visser. De zonnebanksessie van Florida Zonnecentrum & Schoonheidssalon is voor H. van Reenen. Het dierverzorgingspakket t.w.v. € 20,- Vetericyn is voor A. Buma. J. Reijenga wint de bakkersplank, aangeboden door Drachtster Courant. De cadeaubon van De Bakkers van Verloop is voor N. Broeders. De doos chocolade van PUUR ijs&chocolade is voor Th. de Vries. Het koffiepakket Caffè di Mauricio van Multiplus Drachten is voor T. Lei. De cadeaukaart € 25,- Ziengs Drachten is voor fam. Van der Pol. Een afdruk 30x40 + fotolijst van Vulpunt Drachten is voor R.T. van Dijk-Kooijker. J. vd Berg mag een G-Star spijkerboek naar keuze uitzoeken, aangeboden door Upto Date Drachten. FytsWurk Wybo Koehoorn biedt een winteronderhoudsbeurt t.w.v. € 40,-. Deze is voor Janneke Fonk. Keurslager Stornebrink maakt familie H. Jelsma blij met een vleespakket t.w.v. € 25,-.

Sfeervolle kerstverlichting

Ook komende week kan iedereen weer volop stickers plakken. Het sfeervolle winkelcentrum staat geheel in het teken van de donkere dagen voor kerst. De vele mooie lichtjes zijn een lust voor het oog en zeker een bezoekje waard. Komende zaterdag 12 december is er weer een trekking om 15.00 uur.