Wolhal wordt Het Wolwinkeltje

DRACHTEN De Wolhal wordt Het Wolwinkeltje. Het was een logische stap voor Het Wolwinkeltje om naar het pand van de Wolhal te verhuizen. Na drie jaar groeide de zaak uit z’n jasje op de Zuiderbuurt.

Sinds september is de speciaalzaak te vinden op de J.G van Blomstraat 18 in Drachten. Nu de winkel groter is kunnen de medewerkers klanten nog beter van dienst zijn met een uitgebreid en breed assortiment. En natuurlijk deskundig advies.

Superstore

Het Wolwinkeltje is Scheepjes Superstore en daarnaast is er een uitgebreide keuze in o.a de prachtige garens van Katia, Borgo de Pazzi en Lana grossa. Er is een ruime keuze in diverse soorten sokkengarens. Ook zijn er DMC borduurgarens en borduurpakketten, en wordt inlijstwerk verzorgd.

Zelfs cadeautjes voor verjaardag of de feestdagen zijn bij Het Wolwinkeltje te vinden. Zo zijn er o.a de Funny's haakpakketten, de nieuwste haak-en breiboeken en cadeaubonnen. Wie liever niet naar de winkel gaat, kan bestellen via de webshop ( www.hetwolwinkeltje.nl). De bestelling is in de winkel af te halen of kan thuis worden bezorgd.s