Home Instead Thuisservice zoekt Caregivers

REGIO Senioren ondersteunen om zo lang mogelijk in hun vertrouwde omgeving te kunnen blijven wonen. Met de gewenste hulp op het moment dat de senior het wil en uitgevoerd door een CAREGiver die bij de senior past. Dat is wat Home Instead Thuisservice mogelijk maakt.

Bij Home Instead Thuisservice ligt het accent op persoonlijke aandacht en betekenisvolle ondersteuning, zowel praktisch als emotioneel. De CAREGivers zijn mensen met levenservaring en een flinke dosis empathie. Zij weten een persoonlijke vertrouwensrelatie op te bouwen met een klant en waarderen die zelf ook als zeer waardevol en bijzonder.

Zij richten zich op wat hun klant wil, de wens staat centraal. Of het nu gaat om samen een kopje koffie te drinken, om licht huishoudelijke werkzaamheden, even samen naar buiten of een ondersteuning bij persoonlijke verzorging. De CAREGivers doen dit in alle rust en op een manier zoals de klant het gewend is.

Vraag

Vanwege een toenemende vraag aan ondersteuning thuis is Home Instead Thuisservice op zoek naar nieuwe collega’s met een (mantel)zorgachtergrond, die mogelijk ook beschikbaar zijn in de avonden en weekenden. Wie geen zorgachtergrond heeft maar heb je wel affiniteit met ouderen is ook in beeld.

Na een training tot CAREGiver wordt de juiste klant gezocht, op basis van een uren-contract op basis van de cao VVT. Home Instead Thuisservice begeleidt vanuit het support-team, regelt planning en administratie zodat hij of zij zich volledig kan richten op je klant. Meer info: www.homeinstead.nl/friesland-zuid-oost of bel 0512-22 21 14. Mailen kan ook: info.frieslandzo@homeinstead.nls.