Camping It Wiid: Top Camping en 5 sterren

EARNEWALD Camping It Wiid kreeg deze week onverwacht bezoek van de ANWB; twee dames met gouden jasjes en bolhoedjes stapten uit en hadden een leuke verrassing mee; het predicaat Top Camping 2021 met een maximale score van vijf sterren.

Normaal gesproken worden de onderscheidingen op de recreatiebeurs in Hardenberg aangeboden, maar door Corona ging deze niet door. De inspecteurs beoordelen op sanitair, terrein, zwemmen, recreatie en winkels en horeca. Dit betekent dat beide Friese vakantieparken ook in 2021 behoren bij de top van de Nederlandse recreatiebedrijven.

De titel is voor medewerkers en de eigenaren van It Wiid uiteraard een compliment en een kroon op hun werk. Elk jaar wordt er tijdens het seizoen hard gewerkt om de gast een hoog service- en kwaliteitsniveau te laten beleven. In de winterperiode wordt elk jaar geïnvesteerd in onderhoud en vernieuwingen zodat de kwaliteit gewaarborgd blijft en gaat men mee met de laatste trends en vraag op het gebied van recreëren.

Heringericht

Zo wordt er op dit moment op It Wiid in Earnewâld een kampeerveld heringericht naar plekken met meet comfort en de jachthaven vernieuwd. Door de grote vraag naar boten, kano’s en sups afgelopen jaar (mensen vierden vakantie in eigen land), wordt hier ook extra in geïnvesteerd. Ook de website van It Wiid heeft een nieuwe look and feel gekregen en er zijn verbeteringen gebracht in het online boekingssysteem. Ook de boten zijn nu online boekbaar.

De vijf sterren beoordeling van de ANWB is elk jaar een feestje en een fijne bevestiging. Uiteraard is dit gevierd met taart.